Шеф Петров бесен на медиите: Вампири, бълващи змии! Нещастници! (виж как ги нареди)

Шеф Петров бесен на медиите: Вампири, бълващи змии! Нещастници! (виж как ги нареди)
Гласувайте за статията

Шеф Петров добре подреди медиите и особено телевизиите след пожарите в Гърция!

Устатият шеф Петров отново показа лютия си нрав, но този път с пълно право. Снощи той изригна разгневен в мрежата срещу позорното поведение на телевизиите у нас. При това водещите национални телевизии, отразяващи чудовищните пожари в Гърция.

шеф Петров

Шеф Петров се нахвърли върху водещите на централните новини в телевизиите, обяви ги за вампири и нещастници

Борис Петров е погнусен от хищническото настървение, с което се отразява трагедията на толкова много хора. Ето как избухна той в профила си и как обилно „нахрани“ водещите на новинарските емисии:

„Съболезнования за милите хора в Гърция! Искам да попитам нашите жадни за кръв „добри“ телевизии, трябва ли да разказвате за тичащите горящи деца и за умрелите прегърнати хора!

Виждаме, че е било Ад, прочитаме и броя на жертвите…, но вие изроди гадни трябва да обяснявате за задушеното шест месечно бебе! Изроди нещастни! Колко сте добри и великолепни! Вампири с кръвни устни бълващи змии! За морал ще говорите!? Нормално е да кажете, защо как и какво се е случило, не да пръскате кръв по екрана!

Централни емисии, как да обясня на пет годишния ми син какво е чул???
Създавате гняв, който ще помете и вас един ден, на бензиностанцията, в магазина, на светофара НЕЩАСТНИЦИ ! В АДА ВЕЧЕ ИМА ВИП ЗОНА ЗА ГЛАШАТАИ!“, беснее шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар