На косъм от страшна трагедия: Мария едва не загина, докато мами Пайнера! (СНИМКИ)

На косъм от страшна трагедия: Мария едва не загина, докато мами Пайнера! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Мария можеше да се прости с живота си след нелегално участие!

Страшна трагедия без малко да навести поп-фолк певицата Мария. Тя е претърпяла пътен инцидент в понеделник вечер, съобщава HotArena.net.

Мария

Мария измами Пайнера, но това можеше да й излезе с цената на живота й

Това се е случило на пътя между Михалкото и Кричим на 23 юли след полунощ. Мерцедесът на певицата едва не се обърнал, след като спукал гума, което било причинено от камъни на пътя. Фолк дивата връхлетяла право върху тях, тъй като карала с много висока скорост.

Катастрофата се случила след връщане на Мария от участие. В случая обаче има предпоставки за голям скандал, тъй като няма официална информация певицата да има участие на тази дата, сочи проучаване на HotArena.net.

Това значи, че Мара Отварачката е решила да гушне някой лев встрани от продуцента си. Така парите за нея са чисти и не трябва да дели с „Пайнер“.

Това е често срещана практика в поп-фолк средите. По принцип Митко Димитров гони за подобна проява, но да видим дали ще накаже и Мария.

Има свидетели, които могат да потвърдят, че е пяла в Родопите в понеделник вечер. Официално няма нищо такова обявено, като следващото й участие е било насрочено за вторник в Пловдив.

Предстои да узнаем дали Мара ще се измъкне безнаказано от своя продуцент. Вероятността за това не е голяма.

Вижте снимки на певицата от нелегалното й участие!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар