Мойсей изригна срещу Криско: По-скоро сам ще се закопая, отколкото пак да работя с него! (виж тук)

Мойсей изригна срещу Криско: По-скоро сам ще се закопая, отколкото пак да работя с него! (виж тук)
Гласувайте за статията

Певецът Мойсей не може да гледа Криско и на снимка вече!

Помните ли дуета Ангел и Мойсей, който успя да пробие от шоуто „Х Фактор“?! Е, двамата се разделиха отдавна, а днес Мойсей се прочу отново със скандала си с Криско. Оказа се, че не само не иска да чува за него, но и не може да го гледа дори на снимка.

Криско

Мойсей не може да понася Криско, обяви го за най-големия използвач

„По-скоро бих се закопал сам, преди да предприема да работя някога пак с Криско! В моите очи той си остава най-големият използвач. И съжалявам, че някога изобщо съм имал добро мнение за него“, изригна Мойсей.

Припомняме, че през 2012-та година Ангел и Мойсей записаха дуетно парче с Кристиан Талев, което се казва „Кой ден станахме“. Песента се превърна бързо в хит, но малко след това Ангел реши да напусне компанията на Саня Армутлиева „Вирджиния Рекърдс“.

Малко след него и Мойсей заяви, че си тръгва от къдрокосата дама. А този, който стои в дъното на решението им, се оказа Криско. Твърди се, че рапърът тогава въртял невероятни схеми и интриги, както и опитвал по всякакъв начин да печели пари на гърба на другите.

Днес Мойсей работи с другите двама рапъри Павел Николов и Венци Венц, но не пропуска да се изгаври с Кристиан като му се падне възможност. Той редовно пуска закачки по негов адрес и хич не се интересува дали това ще стигне до ушите на Талев.

„Добрата майка не бие детето си, тя му облича тениска на Криско и другите деца го бият“, наскоро се беше избъзикал Мойсей в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар