Рачков „разказа играта” на Мария Игнатова: Виж в какво я превърна!

Рачков „разказа играта” на Мария Игнатова: Виж в какво я превърна!
5 (100%) 1 vote

Рачков „разказа играта” на Мария Игнатова!

Димитър Рачков напълно е променил Мария Игнатова. Това са забелязали всички, които познават водещата. Блондинката почти не излиза от дома си, обърнала е гръб на нощните запои и приятелите си от мъжки пол.

Мария Игнатова

Рачков затвори Мария Игнатова в клетка

„Не можем да я познаем! Това не е същата Мария, друг човек е! Ревността на Рачков я затвори в клетка”, съжаляват я познатите й. Факт е, че след като се върна повторно при комика, тя вече не излиза по женски, нито купонясва в заведението на най-добрата си приятелка-Кремена Халваджиян.

Доскоро двете с дизайнерката бяха засичани да щуреят до зори в дискотеката на съпругата на Маги Халваджиян.Оказа се, че това била една от причините Димитър Рачков и Мария да се разделят преди две години. Той не одобрявал „излизанията по женски” и бил изключително ревнив.

„Задушаваше я с ревността си.Звънеше й посред нощ да я пита няма ли да се прибира вече. Е, вярно, че и тя му е давала поводи да се съмнява в нея през годините, но той прекаляваше“, разказват приятелки на Игнатова.

Другата причина за раздялата била отказът на русокосата фурия да го дари с дете. Двамата по имат по един син от предишните си връзки и Мария Игнатова била категорична, че не иска повече да ражда.

Когато се събраха преди два месеца актьорите решили да отстранят старите проблеми, за да бъдат отново заедно. Комикът щял да работи над ревността си, а Игнатова-да роди дете. По всичко си личи, че по-склонна към компромиси от двамата била водещата.

Тя пренебрегнала себе си и спряла със социалните контакти. Дори се свързала с клиника по ин витро, за да роди бебе на Рачков.

„Митко е болен от ревност, а Мария няма да издържи още дълго без свободата си“, не вярват в щастливата развръзка запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар