Пипнаха го: Това ли е новият на Глория?(Виж как подигравателно го наричат-СНИМКА)

Пипнаха го: Това ли е новият на Глория?(Виж как подигравателно го наричат-СНИМКА)
Гласувайте за статията

Глория най-после показа мъжа до себе си

Поп фолк дивата Глория страдаше, че от дълго няма мъж до себе си. Хитовата изпълнителка се жалваше, че мъжете бягат от нея и от сериозните връзки. Но наскоро хитовата пайнерка деликатно подметна, че има мъж до себе си, само че още не иска да разкрива кой е той.

Само че преди часове самата фолкаджийка пусна провокативно видео в социалната мрежа. На него тя, изкусително и полуразсъблечена танцува на яхта. До нея як мачо я следи с поглед и повтаря съблазнителните й движения на изгладняла пантера.

Глория сияе

Само след няколко минути обаче клипчето изчезна яко дим. То бе изтрито , само че феновете на певицата се запитаха наистина ли това е новото гадже на любимката й.

Въпреки че видоето изчезна мистериозно, коментарът под него и то от най-близките на певизцата, остана и шокира:

„Това е „еб…ът“ на Глория. Много е як, и двамата много си допадат. Но той не й е гадже, а само играчка“.

Глория

Това ли е новият на Глория?

Певицата от дълги години е сама, разведена е и лошо няма да има човек до себе си. Още повече че въпреки сътресенията в любовния си живот, „ледената кралица на поп форка” винаге е казвала ,че вярва в истинската любов.

„Вярвам в голямата любов. Преживяла съм я три пъти, била съм влюбена и съм обичала – стига толкова съм си раздавала душата.Но на мен в любовта ми пречи разумът, това, че не съм първична, или дори че не мога да бъда лигла, за да съм в краката на някой мъж“, споделя Гло.

Въпреки имиджа си на мъжемелачка Глория разкрива друга страна в себе си. И тя е, че е всеотдайна и обсебваща в любовта, затова всичките й връзки били страстни. Но „слабата страна” били мъжете. Те се „плашели и притеснявали от нея”.

„Казват ми, че ги „забивам“, потискам, но това си е за тяхна сметка. Искам мъжът до мен да ме превъзхожда във всяко едно отношение. Сигурно сме се срещали някъде, но изглежда сме се поразминали“, прави си горчива равносметка изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар