Николай Бареков срина Гери-Никол: Как може да се плащат 3500 лв. на тая разглезената?!

Николай Бареков срина Гери-Никол: Как може да се плащат 3500 лв. на тая разглезената?!
Гласувайте за статията

Гери-Никол очевидно не е сред любимките на Бареков!

Евродепутатът и бивш журналист Николай Бареков изригна срещу БСП. Той намира за безумие партията да плаща за услугите на Гери-Никол.

Бареков и Гери-Никол

Николай Бареков атакува Гери-Никол

Както стана ясно, Корнелия Нинова е поканила младата певица да пее по случай честванията на Бузлуджа. Хонорарът, който й е обещан, е 3500 лв.

Очевидно Бареков има проблем с тази сума и я счита за твърде висока. Той изрази мнението си в социалната мрежа, където по принцип е много активен.

„Яката Дупара стана аргумент в борбата между ГЕРБ и БСП. Както виждаме, дълбоки идейно – естетически принципи лежат по корем между тях.

О, Времена, О, нрави, О, дупари! Специален поздрав с въпрос за госпожа Корнелия Нинова. Кой и как реши 3 500 лева от парите на гражданите, тоест от субсидията на БСП, да отидат за певчески хонорар на една разглезена малка старлетка.

Напълно в духа на традициите от БСП никой дупарата няма да я бара. Те, милите, Дупарите само ги миришат.“ – написа политикът.

Все пак обаче Гери-Никол най-вероятно няма да пее за БСП тази вечер. Mediapool.bg излезе с информация, че кметът на Варна я е заплашил, че ако пее на Бузлуджа, трябва да забрави за участие в празника на Варна на 15 август.

Певицата, като една истинска варненка, в крайна сметка предпочела да пее на празника на родния си град и затова отклонила предложението на Левицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар