Стискай, Божигол, стискай! Валери се забавлява с Биляна както той си знае

Стискай, Божигол, стискай! Валери се забавлява с Биляна както той си знае
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов се е отдал на сериозно разпускане с любимата си!

Дните на лятна почивка не отминаха и Валери Божинов. Той е с Биляна Дол в Опатия, където всеки ден се забавлява на плаж „Лидо“, пише в. „Телеграф“.

Валери Божинов и Биляна Дол

Валери Божинов е хванал отзад Биляна и не иска да я пуска

Двамата публикуваха своя обща снимка, където футболистът стиска гаджето си за задните части, докато тя го прегръща. Нещо, което се хареса на феновете му.

Познавайки нрава на Божинов, най-вероятно той скъсва от секс Дол. Валерката винаги е бил мъж с високо либидо, което във футбола му изигра лоша шега, но не и в живота.

Божигол смени две от най-актулните хубавици у нас. Има дете от певицата Алисия, а се ожени за бившата плеймейтка Николета Лозанова, от която също има дете.

От няколко години насам обаче любов му дава Биляна Дол, която е бивша футболна съпруга. В миналото тя беше жена на немския футболист Томас Дол.

Макар разликата в годините между Валери и Биляна да не е малка, около 10, любовта им изглежда истинска. Тя дори го раздава нещо като негов агент, което показва, че нещата между тях са много сериозни.

Разбира се, не всеки вижда в тази връзка някакво бъдеще, но за Валери най-важното винаги е било да се забавлява на макс. Именно това прави в момента с „дъртото“ си коте.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар