Най-вълшебните плажове из Европа

Най-вълшебните плажове из Европа
Гласувайте за статията

Най-вълшебните плажове из Европа, но тук ще споменем само онези тихи, слънчеви и уникално красиви места, където всеки би могъл да забрави за ежедневието и да се потопи в една друга реалност. Места по -чисти и красиви от най-известните туристически атракции, но запазили своя облик и рядко посещавани от множество хора. Може заради по-трудната си достъпност, а може би и заради друго, но местата си заслужават внимание.

Плажът Тонарела, край Сицилия е уникално кътче от Рая, но до него не се достига лесно, затова път гледките са зашеметяващи. Също по-трудно достъпен, но самотен, с мек и ситен пясък и уникално чисто, море е Плаж Макарела, Испания, о-в Менорка. В близост до атракциите и популярността на Майорка и Ибиса, но толкова различен – чист, натурален, вълшебен.

Препоръчваме още Алгарве – този плаж остава извън радара на масовия курортист. Той е чудесен за любителите на гмуркането и продължителното плуване в дълбоки води, цитират и в „Ева“, водите му са толкова чисти, а спокойствието неземно.  

Към примамливите и усамотени места за море можем да добавим още – Плажовете Ре – Франция и вулканичния Вик в Исландия, където можете да се почувстване различно и да се усети красотата на дивата природа, която никой филм или картина не може да пресъздаде по-добре от окото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар