Диляна Попова разкри истинските отношения между Асен Блатечки и сина им!

Диляна Попова разкри истинските отношения между Асен Блатечки и сина им!
Гласувайте за статията

Диляна Попова най-после проговори за бившия си и какъв баща е той!

Преди 3 години Диляна Попова роди извънбрачно дете на Асен Блатечки и оттогава много се спекулира как актьорът понася това. Той призна сина си, но не се обвърза с манекенката, което породи много въпроси.

Диляна Попова, Асен Блатечки и Борил

Асен Блатечки е добър баща на сина на Диляна Попова

Бащинските му умения и изпълняването им многократно са подлагани на съмнения, но самата майка на Борил твърди, че детето има страхотен баща, който не го е оставил на произвола на съдбата. Напротив, Асен постоянно си играел с него и се страел нищо да не му липсва.

„Грижим се заедно и това е най-добрият начин за едно дете да расте щастливо.“, слага край на спекулациите по темата Диляна Попова.

Отдавна е известно, че Блатечки се грижи добре за сина си във финансов аспект. Той плаща 800 лв. издръжка на майка му, а когато го взима при себе си, също се охарчва стабилно.

Борил бил много близък с татко си и го обожавал. Малчуганът недоумявал само едно – защо баща му не живее при тях с майка му, а си тръгва всеки път, в който го посети.

Причината е ясна – актьорът избра да остане с Катерина Горанова, от която има пораснала дъщеря. Решение, което завинаги остави Диляна и Борил като неговото второ семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар