Венета Райкова се вайка: Не ме карайте да се чувствам виновна!

Венета Райкова се вайка: Не ме карайте да се чувствам виновна!
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова не може да си почине от феновете!

Новата книга на Венета Райкова пожъна голям успех още преди да е официално излязла. Тя ще бъде пусната по книжарниците на 10 август, но писателката вече осигури 1000 бройки на най-настоятелните читатели, а сега пуска и нови 300.

Венета Райкова

Новият роман на Венета Райкова стана голям хит

Оказва се, че много хора са й писали на лично съобщение, че им трябва книгата спешно и са готови да заплатят дори тройна цена за нея. Това обаче няма да им помогне особено.

„Не знам аз ли не обяснявам ясно, затова да го кажа пак –
„Скандал“ е в печатницата, няма нужда да предлагате да я купувате на тройна цена, защото ви трябва веднага!! Няма откъде да я купите сега, а на 10 август ще е в книжарниците в цялата страна! За най-нетърпеливите от издателството направиха жест и можете да я имате на 7,8 и 9 август с автограф, ако сте я поръчали от техния сайт, линк, за който съм качила. Няма нужда от истерия, нека да се уважаваме взаимно и да приемем, че някои неща не зависят от нас! Хубав ден на всички и не ме карайте да се чувствам виновна, че не мога да ви осигуря книгата, защото и аз я нямам💜“ – поясни Вени в профила си в социалната мрежа.

„Важно!! Поради големия интерес към предварителните поръчки на „Скандал“ са уредени още 300 книги!! Но това наистина е последно!! Не искам никой да ми се сърди, от издателството правят всичко възможно, но все пак срокът за издаването на книгата е 10 август! Можете да поръчате романа ми с автограф до 6 август, а книгите ще се подписват на 7,8 и 9!“ – допълни водещата на „Папараци“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Венета Райкова се вайка: Не ме карайте да се чувствам виновна!”

  1. Дида

    юли 29. 2018

    Ценното в новата книга, за разлика от предишните е, че главата как се варят картофи е свалена. Сега ще научите как се пържат яйца от щастливи и нещастни кокошки. как се белят прави и криви краставици и как най икономично да използвате тоалетната хартия според пола си. Венета е уникална. Тишо направи голяма грешка, че я изрита от къщи. Вероятно в следващите си шедьоври тя ще използва тази тема и ще ни поучава как да вържем съпрузите си, ако залитат по чуждо и как да кръшкаме без да се стига до скандали. Всичко според времето си . Днес дме в ерата на новите си ценности и темата , разбира се е това. няма да пише за баба си я.

  2. Dido

    юли 29. 2018

    Къв е тоя тон ма селяндурко? Престани да се правиш на велика писателка ма простакело смачкана! Вместо да си благодарна, че дебили купуват “ великите“ ти парцали, наречени от теб романи, седнала тя да важничи. Смръдла!

Добавете коментар