Албена Вулева нападна Григор Димитров: Вместо да помогне на деца, той с бабичка се занимава!

Албена Вулева нападна Григор Димитров: Вместо да помогне на деца, той с бабичка се занимава!
5 (100%) 1 vote

Албена Вулева не одобрява големия жест, който Григор Димитров направи!

Журналистката Албена Вулева за пореден път показа, че умее да застава срещу статуквото и да разбива стереотипи. Тя възприема нещата по по-различен начин от повечето българи.

Албена Вулева и Гришо

Албена Вулева атакува Григор Димитров

Наскоро Григор Димитров направи невероятен жест към баба Дора от Шарково, която стана жертва на евтаназията на животни. Козите й бяха избити, а тенисистът й подари 45 000 лв.

Албена Вулева обаче смята жеста му за излишен. Макар да застава твърдо срещу евтаназията на животни, тя не смята, че Гришо е направил кой знае какво.

„Айдееее….почна се…..Сега, обаче и аз ще използвам едно супер изтъркано клише: А, децата? Колко деца гладуват в българия, вместо на тях да помогне, на една бабичка, дето и без това е взела субсидии….Гот ли е?!“ – написа журналистката.

Тази й позиция е донякъде изненада, тъй като от седмици тя защитава твъдо животновъдите и това може да се види във Фейсбук профила й. Явно обаче, макар че няма деца, за нея те са най-важното.

„Аз само искам някой аргументирано да ми поясни каква е разликата между баба ви Дора и останалите селскостопански производители, на които избиха стадата…Моля… И ! -А, ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ? – да не забравя, че това е фразата, която се произнася задължително след всеки жест на благотворителност! Закон-трябва да се спазва! хъ хъ“ – изригна Албена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар