Жената, която има всичко

Жената, която има всичко
Гласувайте за статията

Жената, която има всичко – това е дама, която огромна част от хората по света познават, главно с името и творчеството й – Кейт Бланшет.

Актриса, която е от средите на Холивуд, но има огромен диапазон от роли и образи – от касови, комерсиални сюжети до експериментални и нехарактерни роли. Пробвала е различни жанрове в киното и то с успех, множество награди и признания, най-запомнящите се от тях – 2 Оскара за женска роля.

Както се пише и от хрониката в „Ева“, само един брак през годините, семейство с цели четири деца, последното момиченце осиновено не отдавна. Кейт Бланшет тази година получи и поредната си оценка от критика и колеги за своята работа като застана начело на журито във фестивала на киното в Кан, където достойно оценява представените й творчески проекти.  

Характерния й тембър на гласа и изящното й лице правят още по-запомнящ се иначе талантливия образ на Кейт. За множеството си фенове, тя дава вече повече от 20 години много от себе си чрез киното, но целенасочено се дистанцира от скандали и не обича да излага на показ нито себе си, нито близките си в живота хора. Това е толкова трудна задача, пожелаваме й още много успехи, с които да ни доказва, че тя може всичко без изобщо да парадира с дарбите си, възхитителна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар