Нанси Карабойчева се омъжи: Вижте СНИМКИ от сватбата!

Нанси Карабойчева се омъжи: Вижте СНИМКИ от сватбата!
Гласувайте за статията

Нанси Карабойчева вече е волейболна съпруга!

Нашумялата през 2013 г. като Мис България красавица Нанси Карабойчева най-после мина под венчилото. 26-годишната блондинка се омъжи за своя дългогодишен възлюбен Добромир Димитров, научи Kliuki.bg.

На сватбата са присъствали предимно хора от волейбола, тъй като Добчо е професионален волейболист и дори беше част от националния ни отбор преди време. Приятелки на булката също не са липсвали, както и роднини на младоженците.

Нанси и Добромир са заедно от почти 8 години. Има вероятност именно той да е първият мъж в живота на миската. Двамата се запознават във волейболната зала, понеже като тийнейджърка и блондинката от с. Юнаците е тренирала волейбол.

Още преди 5 години, когато беше участието й в „Мис България 2013“, Нанси Карабойчева сама предложи брак на Димитров, при това в национален ефир и напълно на живо. Тя му каза, че много го обича и „мисля, че е време да се сгодим“.

Въпреки това обаче официален годеж така и не последва. Едва миналата година Добчо й поднесе годежен пръстен и сватбата вече почука на вратата.

Нанси Карабойчева очакваше с нетърпение венчавката и дори се говори, че подготовката на всичко й е взела здравето. Тя е отслабнала още повече, но сега вече трябва да се е успокоила и животът й да тръгне по план, а именно да има деца.

Вижте снимки от сватбата на Нанси и Добромир!

Нанси Карабойчева

Нанси Карабойчева с шаферките си

Нанси и Добромир

Първи сватбен танц на Нанси и Добчо

Сватбена целувка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар