Михаела Филева за детайлите и плановете за лятото

Михаела Филева за детайлите и плановете за лятото
Гласувайте за статията

Михаела Филева за детайлите и плановете за лятото, младата певица е позната на родната поп музика вече седем години.

Михаела Филева

През този период тя създаде много музикални проекти и се открои сред младите дарования. Михаела споделя за себе си, че е перфекционист и държи на детайлите, когато прави музика, а също и в отношенията си с хората. В живота и в работата не може да предаде един проект без да се е убедила, че е дала всичко от себе си.

Тя е открита и лъчезарна, както цитират и от „Лайфстайл“ самата певица се определя именно така – усмихната, висока и перфекционист.

Михаела споделя, че известността и работата са я направили по-спокойна и доста любопитна да опитва нови неща, което намира за успех и положителна черта.

Михаела Филева

Освен това и ние също можем да добавим, че Михаела е доста откровена и социалните й профили ни държат в течение на новините около нея, тя често споделя с феновете си цяла поредица от клипове как преминава всеки делник с нея. Разбира се, особено значение имат музикалните й изяви и тя представя активно всеки свой проект – независимо по-малък или пък мащабен.

Желаем й много успехи и щастие, нека усмивката е винаги така на лицето й както и досега я виждаме, коментираме от изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар