Невероятно разкритие за Виктория Петрова: Журналистката се оказа много над своите колеги – ето защо!

1

Виктория Петрова е може би журналистът с най-богато образование в Би Ти Ви!

Всички ние познаваме Виктория Петрова от години като журналистка на БТВ и нищо друго. Тя обаче по образование може да работи още много професии.

Виктория Петрова
Виктория Петрова има много богато образование

Вики е завършила Журналистика, разбира се, но не само това. Тя има дипломи за още три други специалности. Те са свързани с областта на правото, историята и философията.

В момента красивата варненка учи за петата си дилома. Този път се е насочила към китайската филология, пише в. „Уикенд“.

„Помислих си, че не може да има нещо по-сложно от правото и се сетих, че всъщност има – китайските йероглифи. Това ми прозвуча като предизвикателство към самата мен и не се поколебах да се захвана и с още една специалност.” – споделя с усмивка красивата новинарка, която наскоро прехвърли 40-те.

Въпреки че не практикува в повечето области, в който е учила, Виктория Петрова е убедена, че всяка една от тях й е много полезна в работата на журналист. Особено силно това важи за правото, тъй като познава отлично законите и затова може да прави много успешни разследвания.

Мнозина считат, че е започнала да учи китайски заради стремеж да емигрира в Китай. Това обаче няма как да разберем на този етап.

1 коментар
  1. варналия казва

    Валентин Кръстев , та тя е от Варна ,затова е толкова умна и красива.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.