Невероятна радост за Симона Загорова: Дъщерята на Глория спечели първата си голяма награда! (ВИДЕО)

Невероятна радост за Симона Загорова: Дъщерята на Глория спечели първата си голяма награда! (ВИДЕО)
2 (40%) 2 votes

Симона Загорова е на седмото небе!

Глория има много спечелени награди през своята дълга кариера, а сега виждаме, че дъщеря й тръгва по нейните стъпки. Симона Загорова получи голямо признание, което ще помни вечно, научи Kliuki.bg.

Симона Загорова

Симона Загорова получи пълен брой точки от журито в „Бургас и морето“

21-годишната девойка завладя конкурса „Бургас и морето“, което е нещо внушително и много впечатляващо. Тя го направи с песента „Как искам времето да върна“.

Мони спечели първото място за тази година, което е страхотно постижение. Самата тя е изключително радостна и доволна от този свой успех.

„Тази вечер спечелих първа награда на конкурса “Бургас и морето” 2018г. с песента “Как искам времето да върна”! Тази песен е много специална за мен,минала право през сърцето и душата ми! Благодаря на Димитър Гетов за невероятната композиция, на Д-р Джина Дундова за прекрасния текст! Благодаря на уважаемото жури за това, че получих максимална оценка и на многобройната публика за аплодисментите!!! Благодаря ви!!! Музиката е любов! Любовта е музика!!! Скоро ще можете да чуете “Как искам времето да върна” в официалния ми канал в “Youtube” – Simona Zagorova“ – ето така Симона Загорова оповести голямата си радост.

Майка й също е много щастлива и горда. Ето какво бе отбелязано в нейната Фейсбук страница:

„Честита награда на прекрасната Simona Ilieva Zagorova 🙂 от името на всички почитатели желаем още много творчески успехи и да следва върха на мечтите си до край . Прекрасна новина !!!“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар