Кичка Бодурова се разплака от писмо на своя фенка! (виж тук)

Кичка Бодурова се разплака от писмо на своя фенка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова не се сдържа и публикува писмото в профила си!

Естрадната легенда Кичка Бодурова се трогна до сълзи от откровеното и разтърсващо писмо на своя дългогодишна почитателка. И, разбира се, не се сдържа като моментално го публикува в социалната мрежа. Ето какво гласи съдържанието му:

Кичка Бодурова

Фенка просълзи с писмото си Кичка Бодурова

„Едно мило писмо, носещо много обич!

“Мила, моя Ките, Преди 16г. за един 8ми март, ти трябваше да изнесеш само един концерт във Варна, а те станаха няколко. Тогава за първи път те видях на живо. За първи път те прегърнах и ти влезе истински в моя живот, не само с песните си.

Най-хубавото тогава беше, че аз успях да си купя билет с парите, които си бях изработила през деня, продавайки мартенички на студа. Толкова време мина от тогава. На мен ми се струва, че е цял един живот.

Толкова пъти си ме подкрепяла, съветвала, когато бях далеч от дома. Всеки твой концерт продължава да инжектира в сърцето ми вживителна доза любов, доброта и сила, за да се боря с утрешния ден!

Благодаря ти за вълшебната приказка, която сътвори снощи! И въпреки умората си отново ни допусна близо до себе си, близо до сърцето си! Всяка твоя прегръдка, всеки мил жест ме карат да се чувствам по-жива от всякога и ме карат да продължавам да се боря за своето щастие!

Ти си нашият Божи дар и ни помагаш да продължаваме да бъдем себе си! Благодаря ти! Много, много те обичам!“, цитира с гордост писмото на своята почитателка Кичка Бодурова.

Певицата за пореден път показа на колегите си и особено на такива като Ритон, с които не се долюбват особено, че е обичана и ценена в България. Предстои да видим дали „враговете“ от Вип Брадър ще съумеят да заровят томахавките или войната ще се разпали с нов огън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар