Асистентката на Моника Валериева: Плейн беше увлечен по нея, а вие си злобейте на воля! (виж тук)

Асистентката на Моника Валериева: Плейн беше увлечен по нея, а вие си злобейте на воля! (виж тук)
Гласувайте за статията

Асистентката на Моника Валериева изригна в Инстаграм!

Моника Валериева получи мощна защита след скандала със снимките с Филип Плейн. Нейната асистентка изригна с дълъг и емоционален пост в Инстаграм, в който разкри, че дизайнерът наистина е имал чувства към Мона. А оттам нататък всеки да дрънка това, което иска… Ето и думите й, без редакторска намеса:

Моника Валериева

Филип Плейн имал истински чувства към Моника Валериева

„Когато Моника сподели снимката си с Филип в инстаграм профила си,тя написа ,,empire”! Каквато и е създал Плейн. С какво парадираше Моника, че интернет заваля от жлъч и злоба? Какво написа и направи тя, че се четат статуси, коментари, мемета?

Какво написа или сподели толкова,че се озлобихте така българи? ,,Коя си ти МА?”,,Само за е,,,е си МА?” ,,Поръчал те е МА”? ,,Ей смешницо”? ,,Тая как се набута там ще е за 2 дни макс”? Та въпроса е , защо тази злоба?

Ами ако й възвърнат профила и сподели всички чатове между нея и него? Ако видите, че той не иска тя да си заминава, ако видите, че не са били от уикенда заедно….а от по-отдавна?

Ако видите, че нашето момиче ,което направихте уж за смях и аз като асистентка я познавам добре (не и пука , отдавна за мнението на хората) е напуснало целия този луд сценарий?

Ако видите защо само към нея бившата му приятелка се озлоби, а имаше още 10 момичета? Тогава пак ще измислите нещо! Та вие помислихте ,че тя сама си е спряла профила, ще кажете , че чатовете не са истински!

Защото не ви се иска да е така. Иска ви се той да не е бил увлечен, той да я е изритал, тя да е била ден, два там, а защо ви се иска? Защото я мразите, а защо я мразите като това е нейният живот, нейната страница и никой не ви кара да сте съпричастни?

Последното което ще кажа е- ,,Двама българи били наказани в Ада и единият бъркал врящия казан , другият предложил да се разходят а нашият сънародник казал…. ,,Аааа не,ще вземе някой да се измъкне от казана”! Много вярно за нас, нали?

Е , чакаме на Моника профила да се възстанови а вие се замислете какво правите на страницата й?…И ще се допълня, това разбира се е лично от нея!

След като сподели снимката им, лично той и показа неговият инстаграм , колко българи му писаха – Моника е проститутка, Моника във България е смешница и известна с Еди кво си….лично той попита каква е тази страна и, че е бил само 10 часа тук и е бил потресен! Така че вие си направете сметка що за народ сме!“, изригни асистентката на Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар