Миролюба Бенатова бясна: Жената в РБ е майка и акушерка! (виж как защити ИК)

Миролюба Бенатова бясна: Жената в РБ е майка и акушерка! (виж как защити ИК)
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова е твърдо в подкрепа на Истанбулската конвенция!

Журналистката Миролюба Бенатова е бясна от решението на Конституционния съд да отхвърли категорично Истанбулската конвенция. Кадърът на Нова телевизия изригна в профила си с яростна защита на ИК и обвинение срещу закостенялото мислене у нас:

Миролюба Бенатова

Журналистката Миролюба Бенатова яростно подкрепя ИК

„За жените, които минават през чаршията, пушат, носят панталон и са учителки, не идват добри времена. Дори и конституционният съд в България казва, че жената в РБ е майка и акушерка.

Другите варианти не са споменати в решението срещу Истанбулската конвенция. Юли 2018-та ме върна през 1993-та, когато прочетох Железният светилник и Преспанските камбани.

Препрочетох за учителката Руменова и наглостта й да премине млада и хубава, през чаршията на Преспа. Днес героите на Талев, биха я нарекли джендър. Лошото е, че наистина са много тези, които не осъзнават, че правото на живот и ненасилие е за всички, независимо дали ги харесваме или не“, възмущава се Миролюба Бенатова. Мнозина са съграсни с нея.

„Разликата е, че по времето на учителката Руменова тя самата е работила за убедено за доброто на собствената си общност (а не е чакала от нейде да й спуснат Конвенция)“, контрира я обаче Любомир Сирков.

Обсъждането в мрежата продължи до момента, в който на някои наистина им писна и нададоха глас: „Спрете се с този измислен проблем. Това ли е най-важната тема за България!?

Държавата и се скапва, продажни политици и олигарси са нашия общ проблем, а не някакви мижави теми, които ви разделят… Сигурно много ви се радват кукловодите, как се дърлите за глупости“, скастри Бенатова гневен потребител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар