Николай Бареков разобличава „дерибея“ Мамин Ваньо! (скочи на пловдивския кмет)

Николай Бареков разобличава „дерибея“ Мамин Ваньо! (скочи на пловдивския кмет)
Гласувайте за статията

Николай Бареков се кани за разобличи измамите на кмета Иван Тотев!

Евродепутатът Николай Бареков коментира излязла в медиите новина. А именно, че смята да се кандидатира за кмет на Пловдив през следващите избори. Това му даде зелена светлина хубавичко да наплюе настоящия градоначалник Иван Тотев. Когото „ласкаво“ нарича дерибея Мамин Ваньо.

Бареков

Николай Бареков разобличава пловдивския кмет Иван Тотев или Мамин Ваньо, както го нарича

„Макар, че последните три месеца не бях в България – ето каква новина излиза в четен седмичник по време на моето посещение в Белия дом. Случайност или не?

Със сигурност е вярно, че с колегата Байрактаров ще изнесем много разобличителна информация за кражбите и корупцията на пловдивския дерибей и олигарх Мамин Ваньо във втория сезон на предаването ни.

Аз съм истински пловдивчанин и ме е срам от подобен кмет. През септември гостувам на официално посещение като европейски консерватор и политик на парламентаристите и правителството на Канада.

После продължавам със срещи на високо ниво в САЩ и Русия, а през октомври можем отново да поговорим за “кочината” на българската политика. И кой ще “играе” в нея.

По-важното е друго. Какво търсим ние, пловдивчаните. Кмет с европейска визия за най-стария град в България или поредния селски хитрец/крадец тип Бай Ганьо.

От известно време наблюдавам и как лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бяга като дявол от тамян от селските игрички на Цветановото протеже във Филибето. Значи има много от какво да го е срам и него от тиранията на Тотев в Пловдив“, заяви Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар