Бившата на Слави Маги Ангелова сподели молитва за активиране на радостта! (наистина действа)

0

Маги Ангелова сподели молитвата в мрежата и увери, че наистина действа!

Голямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова направи подарък на последователите си в мрежата. Тя им сподели една уникална молитва, която може да ни направи щастливи и увери, че действа на сто процента. Ето я и самата молитва:

Маги Ангелова
Маги Ангелова сподели молитва за отключване на щастието ни

„Споделям с вас една МОЛИТВА към живота за активиране на радостта.

Мили Боже, моля се за щастие! Идвам при Теб с отворено сърце, научи ме да виждам радостта. Моля Те да докоснеш съзнанието ми и да издигнеш мислите ми, да промениш разбирането ми за реалност, да видя всичко хубаво и да бъда благодарна.

Моля те за сила и мисли ,в които да видя красотата на живота, да променя мнението с и за това, което е, и това, което може да бъде, премахвайки съмненията и страха от мен.

Боже, аз Те моля да ми дадеш отново усещане за благополучие. Моля се да ми помогнеш да открия усмивката си, както върху лицето ми, така и в моята душа.

Моля се и другите да бъдат привлечени от моето щастие, моята позитивна нагласа, от лицето ми. Моля да бъда свързана с това, което блести в мен като радост .

Мили Боже, знам, че си ме създал, мен и всички останали, да бъдем щастливи, да намерим радост и смях в различните етапи и преживявания в живота си. Моля се да изразя теб, изразявайки радостта си.

Господи, не мога да направя това сама, така че аз се обръщам към теб и се оставям в твоите ръце. Напълни сърцето и ръцете ми с радост и ми дай очи да я виждам, дай ми усещане за свързване и цялост, знание, че мога да направя добро и радост за себе си.

Моля да давам от своята пълнота и да предавам своята радост на другите, защото всички сме едно. Благодаря, че си в мен, Господи, с мен и във всичко, което правя, ме напътствай“, написа молитвата в профила си Маги Ангелова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.