Бившата на Слави Маги Ангелова сподели молитва за активиране на радостта! (наистина действа)

Бившата на Слави Маги Ангелова сподели молитва за активиране на радостта! (наистина действа)
Гласувайте за статията

Маги Ангелова сподели молитвата в мрежата и увери, че наистина действа!

Голямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова направи подарък на последователите си в мрежата. Тя им сподели една уникална молитва, която може да ни направи щастливи и увери, че действа на сто процента. Ето я и самата молитва:

Маги Ангелова

Маги Ангелова сподели молитва за отключване на щастието ни

„Споделям с вас една МОЛИТВА към живота за активиране на радостта.

Мили Боже, моля се за щастие! Идвам при Теб с отворено сърце, научи ме да виждам радостта. Моля Те да докоснеш съзнанието ми и да издигнеш мислите ми, да промениш разбирането ми за реалност, да видя всичко хубаво и да бъда благодарна.

Моля те за сила и мисли ,в които да видя красотата на живота, да променя мнението с и за това, което е, и това, което може да бъде, премахвайки съмненията и страха от мен.

Боже, аз Те моля да ми дадеш отново усещане за благополучие. Моля се да ми помогнеш да открия усмивката си, както върху лицето ми, така и в моята душа.

Моля се и другите да бъдат привлечени от моето щастие, моята позитивна нагласа, от лицето ми. Моля да бъда свързана с това, което блести в мен като радост .

Мили Боже, знам, че си ме създал, мен и всички останали, да бъдем щастливи, да намерим радост и смях в различните етапи и преживявания в живота си. Моля се да изразя теб, изразявайки радостта си.

Господи, не мога да направя това сама, така че аз се обръщам към теб и се оставям в твоите ръце. Напълни сърцето и ръцете ми с радост и ми дай очи да я виждам, дай ми усещане за свързване и цялост, знание, че мога да направя добро и радост за себе си.

Моля да давам от своята пълнота и да предавам своята радост на другите, защото всички сме едно. Благодаря, че си в мен, Господи, с мен и във всичко, което правя, ме напътствай“, написа молитвата в профила си Маги Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар