Невена Пейкова напусна Саня Армутлиева: Ето коя е причината за разрива им! (още подробности)

Невена Пейкова напусна Саня Армутлиева: Ето коя е причината за разрива им! (още подробности)
Гласувайте за статията

Невена Пейкова беше в отбора на Саня Армутлиева в Х Фактор!

Талантливата Невена Пейкова беше една от безспорните любимки на Саня Армутлиева от тогавашния сезон на Х Фактор. Тя дори беше в отбора на Желязната лейди, която се разкъсваше между нея и Михаела Маринова.

Невена Пейкова

Невена Пейкова напусна Саня Армутлиева, ще се продуцира сама

Впоследствие Саня взе Невена при себе си във „Вирджиния рекърдс“ и нещата уж потръгнаха. Казваме „уж“, защото към днешна дата договорът на Пейкова не е подновен и тя вече няма нищо общо с Армутлиева.

„Преценихме, че така е най-добре за двете страни. По взаимно съгласие прекратихме договора си и всеки продължи по пътя си. Аз си тръгнах с топли чувства към Саня и прекрасния екип на компанията.

Винаги има момент, в който договорът изтича и всеки се разделя в даден момент“, коментира наскоро Невена Пейкова за първи път в интервю за известно предаване.

Сега тя е поела предизвикателството да се продуцира сама и се надява да й се получи. Въпреки че далеч не е толкова лесно, особено в страна като България.

„На артистите тук им е много сладко да се продуцират сами, въпреки че е много по-трудно. Когато си в лейбъл, имаш човек за всичко, организират ти абсолютно всичко, а сега всяко нещо минава през теб. Поемаш голяма отговорност!“, заяви Невена Пейкова. Която с гордост представи новото си парче със заглавие „Побърквам“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар