Наталия Кобилкина се изфука: Обичам себе си, а Такис ме прави щастлива! (още подробности)

Наталия Кобилкина се изфука: Обичам себе си, а Такис ме прави щастлива! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина пак се изфука с грижовния си и романтичен съпруг!

Сексоложката Наталия Кобилкина отново се изфука с мъжа си Такис Дретакис, който давал мило и драго да я прави щастлива. Даже по-скоро тя май се похвали със собствената си персона, а не толкова с гърка. Тъй като натърти многозначително, че видиш ли, той я глези като принцеса затова, защото тя обичала себе си.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина се изфука колко глезена е от Такис

Наталия Кобилкина не пропусна да даде поредния съвет на дамите и да ги привлече да се включат в нескончаемите й семинари, уебинари и прочие.

„Най-трудно за нас жените да се откажем от претенции и оплаквания, когато ние го правим ние ставаме враговете на мъжете. Важно да се научим да говорим чрез сърцето да благодарим, да се възхищаваме и да молим чрез емоции. Това доста по-дълг път, но стратегически това печели.

Често ние жени даваме това, което мъжете не искаха от нас и когато му казваш: Аз съм ти дала толкова много… а той ти казва: Не ми трябва тези неща. Комуникация с любим е много голяма тема за взаимно развитие“, разсъждава в мрежата Наталия Кобилкина.

Явно в момента тя и Такис Дретакис са на почивка с приятели, а рускинята гледа да съчетае полезното с приятното. И не спира да наставлява последователките си:

„Щастливи семейства съществуват… обаче там има закон: жена обича себе си и мъж като Такис Дретакис прави всичко възможно тя да бъде щастлива. Щастлива жена означава щастливо семейство. А вие какво мислите по въпроса?“, пита сексоложката, показвайки снимки на себе си и благоверния от поредното тузарско местенце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар