Джулиана Гани се развежда след 10 месеца брак: Скоростно намери и заместник на Станимир! (виж кой е той)

Джулиана Гани се развежда след 10 месеца брак: Скоростно намери и заместник на Станимир! (виж кой е той)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Станимир Ташев се развеждат, тя потвърди новината!

Джулиана Гани или Малката Джулка, както я наричат след участието й във Вип Брадър, се развежда. Да, няма лъжа и измама, тъй като самата тя потвърди новината. Явно любовта й със Станимир Ташев не била особено голяма, щом изтрая има-няма 10 месеца.

Джулиана Гани

Джулиана Гани се развежда с мъжа си заради фитнес инструктор

Ето какво написа преди часове Джулиана Гани в профила си в мрежата, предаваме думите й без редакторска намеса:

„Приятели и фенове, всички ме питахте истина ли е, че се развеждам. Не искам да изпадам в коментари, но бях длъжна да ви кажа истината! Да, развеждам се“, написа Гани. Под поста й моментално се появиха въпроси и съвети от приятели да не избързва и да размисли, преди да направи тази важна стъпка.

Джулиана обаче е категорична и сподели, че Ташев е виновен за развода им. Както и хвърли бомбата с разкритието, че вече си е намерила друг. „Той сам си го направи. Много съм разочарована от този мъж, затова ще дам шанс на друг – много по-стойностен!“, заяви Малката Джулка.

За момента тя отказва да разкрие самоличността на новия си любим, като качва единствено снимки, на които се вижда ръката и часовника му. Източници на Kliuki.bg обаче разкриха сензационно, че избраникът й е фитнес инструкторът Илиян Найденов.

Наскоро той се прочу с издаването на новата си книга „Детокс“, а самата Джулиана Гани рекламираше „творбата“ му в социалната мрежа. Напоследък тя усилено харесва снимките на Илиян, който – случайно или не, има същият часовник като този на мъжа от снимките с Гани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар