Скандал: Николай Бареков налетя на бой на журналист от „Бивол”! (Виж защо се разгневи)

Скандал: Николай Бареков налетя на бой на журналист от „Бивол”! (Виж защо се разгневи)
Гласувайте за статията

Николай Бареков налетя на бой на журналист от „Бивол”!

Николай Бареков се закани да набие журналиста Атанас Чобанов от „Бивол”!Евродепутатът и журналиста се засекли в столичен ресторант. Двамата си разменили остри реплики, прераснали в словесна престрелка. Инцидентът за малко не завършил с ръкопашен бой. За скандалът съобщи лично Николай Бареков в профила си:

Николай Бареков

Николай Бареков скочи на Атанас Чобанов

„Съжалявам много, ако разочаровам приятели, но преди час предложих на лицето, приличащо отчайващо на Атанас Чобановь от Биволь, да излезе като мъж и да се разбере с мен, вместо да ме обижда шумно в присъствието на куп свидетели в ресторант край околовръстното на столицата.

Бях на вечеря с приятеля ми Роман Василев. На съседната маса това лице, в компанията на две “каки”, започна да ме обижда с най-цинични думи. Преди това е записвал разговора ми. Платих сметката и напуснахме ресторанта незабавно. Като джентълмени постъпихме.

Но! Съжалявам, че не го набих. Той самият предложи и ме приканваше кресливо да го направя, но поиска да е насред ресторанта, за да направим цирк “ала Патреоти” и реклама на “жертвата”. Едната, по-фината и агресивна кака, записваше “дискретно” със скъп айфон целия разговор, започнал по тяхна инициатива.

Преди година в един магазин наблизо същото лице ме обиди със същите думи, докато пазаруваше бутилки от най-скъпата ракия, но насред обидите успя да офейка с една бутилка под мишница, докато още асимилирах абсурдното му поведение.

Подобни либералпсихари, пияници, джендъри и гниди напълно оправдават мнението ми, че сме прост народ, след като подобни индивиди определят общественото мнение… Жалко, но факт.

Срещна ли го пак, това ще е последният ни приятелски разговор. Индивиди като тези прости и некадърни соросоиди живеят само за скандала. Въпрос: Защо обществото се вързва на техните селски номера, които са обида за трезвия интелект?

Ето как стават фалшивите новини: Един пияница лъже, че живее във Франция и се прави на соросоид и правоверен Хамериканец. Всъщност е обикновен абориген и си пие ракийката всяка вечер, в което няма лошо. Всъщност от французите краде само социалните помощи.

Това е фейкът му със самоличността. Това ли са носителите на евроатлантическите ценности? Обикновени фалшификатори на самоличност. После пишман баджак джурналистът записва две каки или двама батковци и обявява голямата “новина” в блога си. Ако не мине номера, търси някой да го набие, по възможност пред публика.

Така се правят фейк новините. После търчи в посолството да си търси хонорара. Но понеже наскоро бях в Белия дом… Днес им съобщих лично лошата новина. Хонорарите вече ще ги плаща Прокопиев. Посолството си има други легитимни говорители“, гневно изригна Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар