Владо Пенев влиза в „Откраднат живот”! (Ето каква ключова роля получава)

Владо Пенев влиза в „Откраднат живот”! (Ето каква ключова роля получава)
Гласувайте за статията

Владо Пенев влиза в „Откраднат живот” наесен!

Владо Пенев получава ключова роля в най-хитовият лекарски сериал „Откраднат живот”. Бившият културен министър също облича бялата престилка. Той получава една от главните роли в шестия сезон на поредицата.

Владо Пенев

Владо Пенев влиза в хитовия сериал

Той ще влезе в „обувките” на новия директор на болница „Св. Кирил”.В интервю по Нова телевизия Владо Пенев призна, че неговият герой ще има жестоки пререкания с бившия директор на болницата-д-р Юлиан Вергов.

Самият д-р Банков също ще се завърне в сериала. Припомняме, че той замина за Германия, защото му съобщиха, че неговата съпруга е излезнала от кома. Тя изпаднала в това тежко състояние след катастрофата, при която загинала дъщеря им.

В миналият сезон героят на Юлиан Вергов твърдеше, че е вдовец. Той започна интимна връзка с д-р Огнянова. Но тогава, след като тя забременя, му съобщиха от клиниката в Германия, че съпругата му се е събудила от комата. И той замина спешно за чужбина.

В новият сезон героят на д-р Банков ще се завърне в болницата като редови лекар. Но няма да бъде сам, а придружен от съпругата си. В нейната роля ще видим актрисата Ана Пападопулу.

Зрителите ще очакват с интерес как ще се развият интригите между законната половинка на бившия директор на болница „Св. Кирил” и екс любовницата му, д-р Огнянова.

Продуцентите на хитовата поредица обещават още по-вълнуващи моменти, скандали, напрежение и драми и в шестия сезон на „Откраднат живот”. Той стартира през септември по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар