Корнелия Нинова изригна: Корупцията стана закон! (Виж още от гневните й обвинения)

Корнелия Нинова изригна: Корупцията стана закон! (Виж още от гневните й обвинения)
Гласувайте за статията

Корнелия Нинова отново изригна с жестоки обвинения към управляващите!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова за промяна, но не само на думи. Червената депутатка обвини управляващите в създаване на закони, които „коват” бедност и корупция.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова пак „нахрани“ управляващите

След традиционният събор на Столетницата на Бузлуджа Корнелия Нинова призова към незабавни действия.

Такива, които да изведат България от „челното место” по бедност и корупция в Европа. Корупция, превърнала се в неписан закон у нас. Ето какво заяви в мрежата лидерката. Думите на Корнелия Нинова предаваме без редакторска намеса:

„Днес корупцията не е престъпление, тя се превърна в норма, правило и закон, написани от управляващите. Приемете още 10 антикорупционни органа – няма да се справите с корупцията, защото с едната ръка приемате органи, с другата пишете закони, в които залагате корупция.

Призовавате да поправим тази грешка, ще я поправим с гласуване. Ние призоваваме не просто да поправяме грешка след грешка, които са умишлени, а да преосмислим модела.

Който за 29 години и в който няма невинни, доведе до това – България да е изчезваща държава, да сме най-бедни в Европа, с най-висока смъртност, децата ни да са най-необразовани.

Това е голямото предизвикателство пред нас и народа ни – да даде тази енергия и това пробуждане, които ще ни принудят да променим този модел, който 29 години унищожава България, за който днешната ситуация е ярък и показателен пример“, заяви Корнелия Нинова.

Милион потребители на мрежата харесаха и одобрително коментираха думите й. Интересно е как ще отговорят на провокацията управляващите. Едва ли премиерът Бойко Борисов и неговия Министерски съвет, както и партия Герб, ще останат безучастни.

Още повече, че размяната на взаимни реплики и обвинения се превърна вече в спорт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар