Емил Кошлуков разлюля мрежата: Отказа да приеме различните! (Прати обратните в психиатрията-виж още)

Емил Кошлуков разлюля мрежата: Отказа да приеме различните! (Прати обратните в психиатрията-виж още)
Гласувайте за статията

Емил Кошлуков разгневи онлайн потребителите

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков отказа да приеме различието на хората, заложено в Истанбулската конвенция!

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков разгневи мрежата

Той направи странно и много неуместно сравнение на различните в половата ориентация с хора, които трябва да постъпят в психиатрията.

Примерът му не се оказа такъв, какъвто искаше да бъде. Думите му срещнаха мощен отпор от потребителите. Ето какъв коментар написа по тази тема Емил Кошлуков:

„Представете си, че започна да твърдя, че съм инвалид, който погрешка е заключен в здраво тяло. И поискам да ми ампутират крака, защото аз всъщност съм инвалид, не искам този здрав крак.

Веднага ще ме приберат в психиатрията, нали така?

Сега си представете, че започна да твърдя, че съм жена. И просто случайно се намирам в мъжко тяло, аз съм си жена и толкоз, не искам да съм мъж.

И пожелая да ми ампутират мъжкия полов орган.

Днес вероятно ще се намери и фондация, която ще ми плати за ампутацията, а в болницата ще я направят без проблеми. Безумието трябва да бъде ясно за всички“, заключи Емил Кошлуков.

Моментално обаче се намериха потребители, които му обясниха, че „измислицата“ му за хората инвалиди в здраво тяло, е съвсем реална.

И ако беше гледал образователни канали като Дискавъри, щеше да е наясно. Само че тези хора от документалните филми никой не ги затваряше в психиатрията.

Много от потребителите на мрежата остро го критикуваха, че не е прав да се бърка в живота на останалите хора. Защото кой как ще се възприеме и как възнамерява да живее живота си е само негова работа.

Това накара, малко след публикуването на поста, Емил Кошлуков да размисли и да го изтрие от мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар