Илиана Раева представи химна на Световното по художествена гимнастика! (виж видеото тук)

Илиана Раева представи химна на Световното по художествена гимнастика! (виж видеото тук)
Гласувайте за статията

Илиана Раева е била инициатор за записването на песента!

Златното момиче Илиана Раева представи официалния химн на предстоящото световно първенство по художествена гимнастика. Видеото бе качено в интернет вчера, а самата песен е създадена по идея на Раева. Ето какво обяви съпругата на Наско Сираков в мрежата.

Илиана Раева

Илиана Раева е инициатор за създаването на песента

“Световното Първенство по Художествена Гимнастика в София ще си има химн. Песента се казва „Golden Girls“ и е създадена и изпълнена от Deep Zone Project, по идея на Илиана Раева.

Официалната ѝ аудио и видео премиера в ефира и дигиталните платформи ще се състои на 30-ти юли в 18:00 часа. Специално създадена за химн на Световното Първенство по Художествена Гимнастика, което ще се състои в София от 10-ти до 16-ти септември в Арена Армеец, песента Golden Girls е посветена както на нашите златни момичета, така и на магията на спорта да обединява хора от различни краища на света.

В шампионата в София са потвърдили участие 60 държави. „Подготовката на това световно събитие, нямаше как да не включва и официална песен. Поканих Deep Zone Project да направят химн за Световното Първенство по Художествена Гимнастика, който ще звучи по време на представянето на всички държави участнички.

Песента е много лесно запомняща се и подходяща за настроението, с което очакваме това голямо за България събитие. От всички велики европейски и световни шампионки по художествена гимнастика, само българките са наричани „Златни момичета“. Оттам дойде и идеята за името на песента и текста. Музиката е толкова важен емоционален елемент от всяко съчетание и се радвам, че и нашето голямо състезание ще има химн.“ споделя Илиана Раева.

„Golden Girls“ е по музика и аранжимент на Deep Zone Project, а английският текст е написан от Рейчъл Роу. Парчето е в съвременен денс стил със запомняща се мелодия и включва български фолклорен акцент, специално изискан от Илиана Раева. Зад кампанията му застава екипа на „Вирджиния Рекърдс“.

„За нас е чест, че ни избраха да направим химна за Световното Първенство по Художествена Гимнастика, на което сме почитатели! Комбинацията между спортния и музикалния свят винаги е била важна“, казва лидерът на Deep Zone Project – DJ Dian Solo.

По време на снимките на видеото към „Golden Girls” са използвани над 40 залпа златен брокат. В него участват гимнастички и фенове от различни страни – САЩ, Великобритания, Франция, Италия, Испания, Филипините и др., споделящи танцово движение, символизиращо туптящо сърце.

Основната роля в клипа е поверена на талисмана на първенството – Златното Момиче Радина Филипова“, съобщи Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар