Ваня Червенкова е разтърсена от видяното и преживяното в Дубай!Бизнесдамата Ваня Червенкова

сподели своите преживявания в Дубай. И по-специално в хиндуистки храм, където е била благословена от Шива. Ето емоционалния разказ на Ваня, който предаваме без редакторска намеса. [caption id="attachment_410916" align="alignright" width="203"]Ваня Червенкова Ваня Червенкова разтърси с разказа си[/caption]

"БЛАГОСЛОВЕНА ОТ ШИВА... Поне така казаха от хиндуисткия храм Shiridi Sai Baba, който сърцето ми поиска ненадейно да посетя!

Историята е странна и точно в ДУБАЙ не очаквах да се случи, а примерно в Индия. С моята приятелка , чиито баща е починал решихме, че трябва да подадем на бедните, на много бедни хора. Направихме варено жито, сладки, кекс, купихме храна и се запътихме.. Ей така към храм в който никога не бяхме ходили. Когато стигнахме.. се вцепених.. хората бяха с други очи.. добри и големи.. даваха ни цветя и ни правиха път. От стената ме гледаше познато лице.. прочутият Сатия Сайта Баба / учителят на другият от Бангалор, който вършеше чудеса и владееше тайните на фракталната мисъл/ Посрещнаха ни, дариха ни с розов плат / както се правело за скъпи гости/ и ни благословиха. Раздадохме това, което бяхме приготвили и колко много се засрамих, когато видях, че едната част от храма беше кухня за бедните и нуждаещите се, която богатите хора поддържат и помагат денонощно на хората. Готвят много храна и им помагат с жилища, работа, плащат им адвокатите, когато имат проблем със съдебната система, грижат се ВСЕКИ ДЕН за всички! И те са в храма, сред мизерията, те всеки ден се молят с тях... А аз си мислех, че отделяйки един ден на пълният антипод на местата в които се наслаждавам на своята почивка / тоталния лукс на перлата Дубай/, подавайки храна и давайки своя мъничък Дан за много бедните .. съм направила нещичко... Аз съм нищожество в сравнение с тези хора с ОГРОМНИ СЪРЦА! Религия ли е, възпитание ли, манталитет ли?? Всички богати събират средства и се грижат за огромна маса от нямащи... Плаках много, почти през цялото време.. хората ни благославяха и гледаха с големите си черни очи... А аз получих открит урок по ДОБРОТА И ЧОВЕЧНОСТ!!! Ииии ...нямам идея дали Шива ме благослови, но хорицата с големи очи със сигурност!!! P.S.Моля, ако има в България хиндуисти да ми пишат на лично! Един от изключителните благодетели на храма и много богат човек има интереси към България!!", сподели Ваня Червенкова.