Ваня Червенкова: Почувствах се нищожество в сравнение с тези хора с огромни сърца! (виж тук)

Ваня Червенкова: Почувствах се нищожество в сравнение с тези хора с огромни сърца! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова е разтърсена от видяното и преживяното в Дубай!

Бизнесдамата Ваня Червенкова сподели своите преживявания в Дубай. И по-специално в хиндуистки храм, където е била благословена от Шива. Ето емоционалния разказ на Ваня, който предаваме без редакторска намеса.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова разтърси с разказа си

„БЛАГОСЛОВЕНА ОТ ШИВА… Поне така казаха от хиндуисткия храм Shiridi Sai Baba, който сърцето ми поиска ненадейно да посетя!

Историята е странна и точно в ДУБАЙ не очаквах да се случи, а примерно в Индия. С моята приятелка , чиито баща е починал решихме, че трябва да подадем на бедните, на много бедни хора.

Направихме варено жито, сладки, кекс, купихме храна и се запътихме.. Ей така към храм в който никога не бяхме ходили. Когато стигнахме.. се вцепених.. хората бяха с други очи.. добри и големи.. даваха ни цветя и ни правиха път.

От стената ме гледаше познато лице.. прочутият Сатия Сайта Баба / учителят на другият от Бангалор, който вършеше чудеса и владееше тайните на фракталната мисъл/ Посрещнаха ни, дариха ни с розов плат / както се правело за скъпи гости/ и ни благословиха.

Раздадохме това, което бяхме приготвили и колко много се засрамих, когато видях, че едната част от храма беше кухня за бедните и нуждаещите се, която богатите хора поддържат и помагат денонощно на хората.

Готвят много храна и им помагат с жилища, работа, плащат им адвокатите, когато имат проблем със съдебната система, грижат се ВСЕКИ ДЕН за всички! И те са в храма, сред мизерията, те всеки ден се молят с тях…

А аз си мислех, че отделяйки един ден на пълният антипод на местата в които се наслаждавам на своята почивка / тоталния лукс на перлата Дубай/, подавайки храна и давайки своя мъничък Дан за много бедните .. съм направила нещичко…

Аз съм нищожество в сравнение с тези хора с ОГРОМНИ СЪРЦА! Религия ли е, възпитание ли, манталитет ли?? Всички богати събират средства и се грижат за огромна маса от нямащи…

Плаках много, почти през цялото време.. хората ни благославяха и гледаха с големите си черни очи… А аз получих открит урок по ДОБРОТА И ЧОВЕЧНОСТ!!! Ииии …нямам идея дали Шива ме благослови, но хорицата с големи очи със сигурност!!!

P.S.Моля, ако има в България хиндуисти да ми пишат на лично!
Един от изключителните благодетели на храма и много богат човек има интереси към България!!“, сподели Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар