Николай Бареков попиля Антон Хекимян: Баджака прави пиар на Бойко! (виж тук)

Николай Бареков попиля Антон Хекимян: Баджака прави пиар на Бойко! (виж тук)
Гласувайте за статията

Николай Бареков посече журналиста Антон Хекимян!

Журналистът Антон Хекимян беше направен на бъз и коприва от евродепутата Николай Бареков. Последният го нарече баджак пиар и не скри гнева си от постъпката на новинаря:

Хекимян

Николай Бареков и Максим Генчев попиляха Антон Хекимян

„Бойко се похвалил, че Антонио Хекимян му писал, че Русе бил “бижу”. Жалко е наистина да се маркират като факти ласкателства от зависими от властта журналисти.

Още повече Хекимян не е от Русе и не живее там, а явно е минал да извърти едно блокче за час край Дунава някоя сутрин. Наивно е да се уповаваш на баджак да ти прави пиар.

Аз като пловдивчанин смятам, че за половин милиард бюджет годишно Пловдив е далеч от бижуто, което можеше да бъде, а Тотев е истински срам и за Филибето и за ПП ГЕРБ. И съм сигурен, че всички граждани го осъзнават. Независимо от партийната им принадлежност.

Защото, за сметка на пловдивчани – Мамин вече е най-богатият олигарх в града. Безпардонен и нагъл и към свои и към чужди“, изригна Николай Бареков в мрежата като подхвана и пловдивският градоначалник.

Под поста му шок предизвика коментара на режисьора Максим Генчев, който буквално размаза Антон Хекимян с думите си:

„Хекимян се похвали пък, че Дякон Левски не бил дякон, нито Левски и като го попитах очи в очи “А какво е, бе, джудже като теб ли?”, ми изплака – съжалявам, бате, но конюктурата ми нареди да плюя!… Сега, лиже“, взриви мрежата Максим Генчев.

„Той се продаде отдавна на соросоидните. А и самият той е с объркана сексуална и национална идентичност. Те такива като него обичат“, не пропусна да допълни картинката спрямо Хекимян Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар