Гери-Никол се оля: Аз създадох новата вълна в България, не се съобразявам с никого! (виж тук)

Гери-Никол се оля: Аз създадох новата вълна в България, не се съобразявам с никого! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол доста се е нафукала и май все забравя, че без тате е за никъде!

Милионерската щерка Гери-Никол съвсем се забрави. И едва ли не се представя като институция в музиката у нас. В свое интервю тя опита да разясни любопитни въпроси към новото си парче „Над закона“ като де факто заяви, че наистина е извън него.

Гери-Никол

Дупарата Гери-Никол направо се на.ра

„Не само се обявявам, аз съм над закона в музикалния бизнес. Това е така, защото не принадлежа към никоя псевдо музикална компания, с която трябва да се съобразявам и от там да ми се налага определен стереотип и виждане за презентация на моята музика.

Аз избирам кога да представям музиката си пред обществото, как да изглежда клипът, визиите, всичко зависи изцяло от мен и от моя екип.

Аз създадох новата вълна в България, с която млади артисти презентират творчеството си и го представят в собствени канали в YouTube, без да се съобразяват с други лейбъли, които им налагат ограничения и не им позволяват да се развиват“, похвали се Гери-Никол.

Която май съвсем забравя, че без паричките на тате няма да види ни канал, ни видеоклип, ни чудо. И най-вероятно ще пее в някоя варненска кръчма за жълти стотинки. Ако я харесат, разбира се.

Колкото до безумията в текстовете и редовното присъствие на думи като „кока“ в тях, Герито заяви, че всеки сам решава какво да пее и какви послания да носи с творчеството си.

„Аз ги карам да танцуват даже и без кока. Колегите ми пеят как ще се употребяват въпросните вещества, а аз пея как хората ще танцуват без тях. Защото музиката е толкова заразителна, че ги кара да танцуват, да скачат, да са горе постоянно.

С „Кока“ може да се визира и „кока-кола“, в която се съдържа кофеин. Не е задължително да се мисли и визира винаги най-лошото и да се търси под вола теле“, убедена е Гери-Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар