Маги Ангелова взриви: Тази молитва прекъсва кармични връзки! (виж я тук)

0

Маги Ангелова сподели молитва, с която можем да пречистим кармата си!

Маги на Слави, както често наричат психоложката Маги Ангелова, взриви мрежата с молитва. Която, според нея, може да прекъсне кармични връзки и договори, и да освободи душата ни. Ето я и самата молитва:

Маги Ангелова
Маги Ангелова е убедена в силата на тази молитва

„Споделям с вас една молитва за освобождаване и прекъсване на кармични връзки и договори. Една молитва за лечебната сила на Любовта и освобождаването на Душата. Много силна и отваряща сърцето…

Във време на толкова болка и разруха молитвите са ценно средство за оцеляване и израстване. Ето я молитвата. Четете и отваряйте сърцето си и усещайте душата си… Просто БЪДЕТЕ и СПОДЕЛЕТЕ и изобилието ще дойде:

„С цялото си сърце, аз освобождавам всички дългове, карма, клетви, споразумения, договори и обещания от Изминалия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа. И да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, аз освобождавам всички дългове, карма, клетви, споразумения, договори и обещания от Бъдещия ми Живот. Моля всички те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа. И да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля всички слоеве на моето енергийно поле да бъдат изчистени, всички блокажи да бъдат отстранени, разтворени в Светлината на Любовта.

Моля всички блокажи в сърцето ми да бъдат премахнати и да бъдат разтворени в Светлината на Любовта. С цялото си сърце, моля Всички травматични спомени от всички инкарнации да бъдат отстранени от моята Душа и да бъдат разтворени и трансформирани в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля цялата отрицателна енергия, намираща се в моето физическо тяло и във всички мои енергийни тела, да бъде отстранена, разтворена и претворена в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля за Прошка за всички мои прегрешения в миналото, настоящето и бъдещето, моля те да бъдат отстранени от Договора на моята Душа и да бъдат разтворени в Светлината на Любовта.

С цялото си сърце, моля цялата ми клетъчна памет и моята ДНК да бъдат изчистени от всички травматични следи и отрицателни енергии, и в мен да остане само най-чиста Любов и Светлина, с най-високи вибрации.

С цялото си сърце, моля животът ми сега да започне да отразява само най-голямата и най-чиста Любов и Светлина, и аз да мога да живея живот, изпълнен с безусловна любов, радост, жизненост, магия, чудеса, бодрост, позитивност, щастие, баланс, приключения, чистота и истинско изобилие.

С цялото си сърце, моля сърцето ми да се изпълни с покой, аз да стана радостна и перфектно центрирана в Любовта. И Светлината и Любовта на Душата ми да се изливат през моите очи, усмивката ми и цялото ми същество.

С цялото си сърце, моля сега да се превърна в олицетворение на Мира и Любовта, винаги да чувствам покой в себе си, да чувствам най-възвишеното и чисто изражение на безусловна любов, да изживявам това лично и да го излъчвам към хората и към всички живи същества на Земята.

С цялото си сърце, моля от този ден нататък да бъда дарена с Океани от Любов, Чудеса, Радост, Щастие, Смях, Мир, Блаженство, Красота и Истинско Изобилие. С цялото си сърце, моля животът ми да е благословен, от този момент нататък.

С цялото си сърце, моля моето време на Земята да ме дари със съкровищница от незабравими, магически и красиви спомени, които да взема с мен, когато дойде време да се завърна У ДОМА.

Смъртта е част от пътя и когато дойде мига да я последвам ще знам, че и тя е част от любовта, защото когато свърши един път идва нов, ново начало…
АЗ СЪМ ЛЮБОВ… Нека Бъде СВЕТЛИНА…Така да Бъде… АМИН!“, написа Маги Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.