Алекс Богданска изрева: Червеи изпълзяха от овесените им ядки с Дани! (виж тук)

Алекс Богданска изрева: Червеи изпълзяха от овесените им ядки с Дани! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Алекс Богданска е отвратена от находката в плика с овесени ядки!

На интересна находка се натъкнаха Алекс Богданска и Даниел Петканов, когато решиха да си направят закуска с овесени ядки. Отваряйки плика, отвътре изпълзяли малки „сладки“ червейчета. Които двамата заснеха и пуснаха в мрежата.

Алекс Богданска

Алекс Богданска пропищя погнусена в мрежата

Семейство Петканови е потресено, защото въпросните овесени ядки били подбирани специално и най-скъпите в магазина.

„УЖАС!!! Вижте какво намери Дани току-що в пакета с овесени ядки!!! Това са БИО овесени ядки и са най-скъпите, които имаше в магазина. Гаранция ли е, че най-скъпото е и най-качествено?… Или просто всичко, което ни продават е боклук?“, пропищя Алекс Богданска в мрежата.

А под поста й коментатори се заеха да я убеждават, че наличието на червейчета доказва доброто качество на овесените ядки. Ето част от мненията на техните приятели:

„И аз наскоро намерих в един био шоколад, но поне беше изсъхнал и не мърдаше“.

„Биото е пълна глупост, за да може едни хора да взимат субсидии, а други да правят бизнес. Всичко се гледа по един начин“

„Щом има червейче, мушички и други гадинки, значи продуктът е истински, без консерванти и Е-та. В чипсове и снаксове червейче няма шанс да видите! Кофти е просто, но е истинско“.

„Ако са били отворени така става. От едни малки кафяви пеперуди е. Това са ларвите им. Същото важи за ориз, брашно, подправки и чайове. На село им викат гъгрици“.

„Това означава, че са екологично чисти. Ако бяха от другите до сега този червей трябваше да е мъртъв, понеже ги третират с препарати. Което означава, че наистина са био продукт и ако не сте гнусливи нагъвайте“, пишат потребители в профила на Алекс Богданска.

Публикувахте от Aleksandra Bogdanska-Petkanova в Неделя, 29 юли 2018 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар