Мегз сложи короната на красивата Ивомила от Търново!Първата победителка от риалити формата

на Мегз "Кралицата на Инстаграм" вече е обявена. Короната получи 19-годишната Ивомила от болярския град Търново. А Миглена Каканашева подробно обясни защо точно тя е фаворитката: [caption id="attachment_410982" align="alignright" width="240"]Мегз Мегз сложи короната на Кралицата на Инстаграм[/caption]

"Днес беше финалът на риалитито ми и коронясахме прекрасната Ивомила от Велико Търново за най-новия ангел на МЕГЗ и Кралица на Инстаграм. В микро план - това риалити разказа историята на 19 годишната Ивомила от Велико Търново, която току-що е завършила гимназия и иска да се премести в София, за да се реализира.

Тя е нечовешки красива, плаха и нерешителна. Има леко притеснение, че не е от София и не знае дали ще се справи, но е събрала смелост и иска да гони мечтите си в света на модата. И взе, че спечели. 40 хиляди от вас повярваха в мечтата й и я последваха в Инстаграм, като буквално за месец я превърнаха в популярна личност и един от най-харесваните профили в социалните мрежи в България в момента... Благодарение на мен, менторите и продуцентите ни това момиче започна веднага да работи като рекламно лице и да си изкарва собствени пари. Сега е красива, известна и САМОСТОЯТЕЛНА. Представяте ли си? Не е спала с никого, не проституира, не е на антидепресанти и никой не се гаври с нея, за да е известна и да може да си живее хубав живот. Тя разчита на качествата и красотата си, защото имаше кой да я научи... Сега ще ви кажа каква можеше да е историята на Ивомила. Идва от малък град, снима се гола за мъжко списание и участва в еротичен конкурс. Или пък става любовница на някой футболист. Тя усеща света на славата и иска да остане в него. Но не знае как, защото няма пари. Тя е ЗАВИСИМА и има два избора. Или да се откаже от този свят или да мине през много грозни неща, но да остане. И един ден, ако е достатъчно издръжлива - да стане една от малкото ни запомнени голи красавици... Коя история ви харесва повече? Сега искам да ви кажа аз - ВРЕМЕТО НА ГОЛИТЕ КРАСАВИЦИ СВЪРШИ! Този билет за слава вече погуби достатъчно момичета. И най-важното - той вече не дава резултат. СЕГА Е ВРЕМЕТО НА КРАЛИЦИТЕ НА ИНСТАГРАМ! Това са същите млади и красиви момичета като от предходните 12 упадъчни години. Но този път те ще имат мен и най-голямата медийна група в страната зад гърба си и връзката им със славата ще бъде друга! В микро план това е историята на чаровната Ивомила, но в макро план - това може да е историята на всяко едно младо момиче. ТОВА Е НОВИЯТ ПО-ГРАДИВЕН ПЪТ!", категорична е в позицията си Мегз.