Антония Петрова е бременна? (Виж кога очакват първото си бебе с Ивайло)

Антония Петрова е бременна? (Виж кога очакват първото си бебе с Ивайло)
Гласувайте за статията

Антония Петрова и Ивайло Батинков ще стават родители

Антония Петрова е бременна с първото си бебе. В момента Мис България 2009 година е бременна в третия месец. Тя и съпруга й Ивайло Батинков очакват първия си наследник в началото на следващата година.

Антония Петрова и Ивайло очакват първото си бебе

В момента младото семейство е щастливо от новината, но ревниво пази информацията за радостното събитие. Блондинката се пази от суеверие и лоши очи и първо съобщила за радостната вест на най-близките си.

Говори се, че освен заради ревността, тя се разделила с първия си съпруг, защото нямали деца. Милионерът Александър Бередин и Антония Петрова не успяха да станат родители.

Той дори я обвинявал, че причината е в нея, защото имал дъщеря от предишната си връзка.

Според клюката Антония Петрова пробвала няколко пъти ин витро процедури, но всичко се проваляло с гръм и трясък.

Няколко светила в медицината също не успели да й помогнат да зачене. Това била една от причините да се раздели с руския си съпруг Александър Бередин.

Но с Ивайло чудото се случило. Само месец след като се запознали, тя заченала. Тоца е убедена, че за това й помогнала Ванга.

Преди да заминат на почивка в Гърция тя и Ивайло Батинков се отбили на Рупите. Там миската измолила пророчицата да й помогне да си роди детенце. И чудото се случило.

Едва след няколко теста за бременност и посещение при двама гинеколози Антония Петрова се решила да каже на мъжа си, че ще си имат бебе.

Бременноста й е причина двамата да сключат брак толкова скорострелно, издават близките й.

Засега моделката кара лека бременност. Лекарите я посъветвали да си почива, да не се натоварва и да си хапва. С днешна дата Антония Петрова и Ивайло обикалят света и празнуват четири месеца от познанството си и месец от сватбата.

Първо младоженците бяха на почивка в Турция, а сега са в Ню Йорк.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Антония Петрова е бременна? (Виж кога очакват първото си бебе с Ивайло)”

  1. Наско

    сеп. 24. 2018

    Здравейте, на всички, нямам идея за какво точно трябва да се дава трибуна за изказвания на подобни ,,хора“ напълнени със силикон , изкуствени от всякъде, безбройни и безразборни връзки тип (gold-digger) това си е техен избор, не ,че е много умен
    така могат така го правят, иначе казано това са индивиди далече от Българският бит и култура колкото и странно да звучи.

Добавете коментар