Венета Райкова: Денят дойде, синът ми ще натисне копчето!

0

Венета Райкова се радва на дните си като писателка!

От няколко години насам Венета Райкова не е само телевизионно лице, но и писател. Днес завършва своята пета книга, която носи името „Скандал“, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова и Патрик
Венета Райкова дава на Патрик да отпечата романа й

По този повод Вени реши да се похвали в социалната мрежа. Там тя написа, че корицата на книгата ще бъде направена в днешния ден.

В цели процес участва и синът й Патрик, който по традиция ще стартира техническата част от изработката. Това, разбира се, става съвсем лесно.

„Дойде денят, в който печатницата ще завърти корицата на „Скандал“! И въпреки, че ми е пета книга, вълнението ми е огромно! И отново спазвам традицията си да съм до машините! И отново Патрик ще натисне копчето, за да стартира отпечатването и на тази корица, както и на останалите! Последни проби и настройки на цветовете и стартираме!! Уфффф, все едно ми се ражда бебе???“ – написа доволна Венета Райкова във Фейсбук (без редакторска намеса).

Противно на очакванията, романите на блондинката се котират много добре. „Скандал“ направи истински фурор още преди да бъде пуснат по книжарниците.

Това дава самочувствие на Вени, която започва да се гордее, че е голям писател. Приходите й от тази й дейност също са доста прилични и й помагат за финансовото й благополучие.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.