Бередин се пропи заради брака на Антония Петрова?

Бередин се пропи заради брака на Антония Петрова?
Гласувайте за статията

Антония Петрова съкруши Александър Бередин, твърдят запознати!

Мис България 2009 отново се уреди с богат мъж до себе си, но бившият й няма късмета да се уреди с нова жена. Александър Бередин, по всичко личи, е направо съсипан от новия брак на Антония Петрова.

Антония Петрова и Александър Бередин

Антония Петрова съсипа Бередин

Различни източници твърдят, че руснакът е започнал да злоупотребява с алкохола, пише HotArena.net. Той все по-често бил виждан с чашка в ръка и близките му вече започнали да се притесняват за него.

Слуховете говорят, че руският богаташ пие толкова много напоследък от мъка, че бившата му се омъжи толкова бързо след развода им. Това му показало колко е държала тя на него и че явно само го е използвала.

Антония Петрова беше с Бередин цели 10 години, но двамата така и не си направиха бебе. Това ясно подсказваше още тогава, че явно има нещо, което ги спира да бъдат заедно до живот.

С Ивайло Батинков ситуацията е друга. Тоца вече е бременна и в очакване на първото си дете.

Нещо повече, тя го е заченала по искане на Иво, който е на 39 г. и вече бърза да има наследници. Дълго време се е пазил от обвързване, но накрая и той си намери майстора, както каза самата Мис България 2009.

В момента двойката е на меден месец. Младоженците са в Ню Йорк към днешна дата, но възнамеряват да обиколят още доста дестинации.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар