Слави Трифонов не бръсне за слива жените, ето защо!

Слави Трифонов не бръсне за слива жените, ето защо!
3 (60%) 1 vote

Слави Трифонов не иска да работи с жени, убедени са мнозина!

От години се наблюдава една неприятна за жените тенденция. В екипа на Слави Трифонов присъствието на нежния пол е рядкост.

Слави Трифонов

Слави Трифонов е заобиколен само с мъже

Сред служителите на Дългия няма почти никакви дами. В „Ку-ку бенд“ няма нито една жена. Това изключва двете вокалистки Невена Цонева и Лилия Стефанова, без които просто не може, защото женските гласове са необходими за проектите на шоумена, пише в. „Уикенд“.

Подобна е ситуацията и сред сценаристите. Там има само една дама – Лора Димитрова, която работи в шоуто от години, но дори не е известна на широката публика.

Причината е, че Слави Трифонов не й дава никаква гласност. Тя никога не е присъствала сред тези сценаристи, които се появяват в ефир, каквито са Иво Сиромахов, Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев, Филип Станев, Александър Вълчев и Драгомир Петров.

Мнозина вече смятат, че Слави просто не смята жените за фактор в обществото и затова ги третира като втора категория. В неговия екип могат да се видят дами само на незначителни постове.

Най-големият успех за една жена, работеща при него, е да бъде част от балет „Магаданс“. Там обаче е задължително да има само жени.

Някои феминистки организации вече са забелязали тенденцията в „Шоуто на Слави“ и дори заплашват Дългия със съд. Те го обвиняват, че е сексист, който не зачита женските права.

Самият тв продуцент винаги е обичал да властва над нежния пол и това е причината да е сам на почти 52-годишна възраст. Нито една негова изгора на издържа на златната клетка, в която я затвори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар