Бомба: Глория влиза във „ВИП Брадър“ заедно със Симона!

Бомба: Глория влиза във „ВИП Брадър“ заедно със Симона!
1 (20%) 1 vote

Глория и Симона Загорова накуп влизат в Къщата!

Дълги години Глория упорстваше да участва във „ВИП Брадър“, но часът и за нея удари. Певицата е склонила да се включи в проекта на Нико Тупарев срещу 80 000 лв., пише в. „България днес“.

Глория и Симона Загорова

Глория и Симона влизат заедно във „ВИП Брадър“

Интересното е, че примата на родния поп-фолк няма да бъде сама сред „вълци“. С нея ще влезе и дъщеря й Симона Загорова, която също ще получи тлъст хонорар за участието си.

Според слуховете, които витаят, именно това, че ще е с най-близкия си човек вътре, убедило Глория да приеме най-после офертата от риалити шоуто. Очаква се двете да сформират своя коалиция срещу останалите.

Нещо като Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов преди 6 години. Тогава двамата бяха нападани от всички в Къщата, което се оказа пагубно за тяхното участие.

Симона Загорова беше близо до „ВИП Брадър“ още през 2014 г., но тогава именно майка й я спря. Сега пък се случва обратното – дъщерята тласна майка си към шоуто.

Разбира се, участието на Глория със сигурност предизвиква съмнения за нейното финансово положение. Явно е закъсала с парите, щом толкова много години отказваше на Тупарев, а сега най-после склони.

Темата на тазгодишния сезон на предаването ще бъде „Женско царство“. Точно затова ще бъдат вкарани жени с темперамент, които умеят да издържат на конфликти.

Именно такава е певицата Рут Колева, която също се е съгласила да бъде в Къщата. За нея това е второ такова участие, след като беше звезда в „Къртицата“ преди 5 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар