Златка Димитрова: Благодарна съм на живота, скоро ще ви покажем как се прави!

Златка Димитрова: Благодарна съм на живота, скоро ще ви покажем как се прави!
Гласувайте за статията

Златка Димитрова отново е рекламно лице!

Бившата плеймейтка Златка Димитрова не остава без работа. Тя постоянно е търсена за рекламни кампании, а поредната от тях вече тече, научи Kliuki.bg.

Златка Димитрова

Златка Димитрова с костюм на Сабина Мечкова

Скоро Злати ще представи колекцията от дрехи на Сабина Мечкова. Младата дизайнерка я е наела, за да разпространи дрехите й, защото бившата брадърка е доста популярно лице.

„Приятели, благодарна съм на живота, че ме среща с хора, които създават вълшебства. Такава е Сабина Мечкова. Очарователна млада дама от Бургас, която години наред твори изкуство под формата на дрехи и вдъхновява хората около себе си. Най-сетне обаче е намерила кураж да вдъхнови и вас и съм щастлива, че аз ще бъда лице на първата й официална колекция. В свят, в който по дрехите посрещат, е важно да не бъдем реплики, а да имаме индивидуалност. Именно такъв е подходът на Сабина. Не забравяйте, че стилът е начин да кажете кои сте, без да се налага да говорите. Скоро ще ви покажем как се прави.“ – сподели Черната Златка във Фейсбук.

За нея тази кампания идва в идеалния момент, защото наскоро се раздели с бащата на детето си. Миро я издържаше 5 години, но сега трябва да се оправя вече сама и виждаме, че е взела нещата в свои ръце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Златка Димитрова: Благодарна съм на живота, скоро ще ви покажем как се прави!”

  1. Eлена

    авг. 04. 2018

    Koe,как се прави,ученето ли,по география ли?!

Добавете коментар