Гала е орисана да й слагат рога – и бащата на Мари, и Стефан са й изневерили!

Гала е орисана да й слагат рога – и бащата на Мари, и Стефан са й изневерили!
Гласувайте за статията

Гала е жертва на системни изневери!

Тв водещата Гала излезе в летен отпуск, но около името й продължава да се шуми. Тя има богато минало с двамата мъже на своя живот – Косьо и Стефан.

Гала и Стефан

Гала и Стефан са заедно от дълги години, но дали ще е така вечно?!

Първият е баща на дъщеря й Мари и е единственият й съпруг в живота. Двамата се разделили заради изневяра от негова страна.

Тя се е получила по най-унизителния за нея начин. Един ден блондинката се прибрала вкъщи и заварима мъжа си с друга жена насред техния дом, писа „Ретро“.

Гала до такава степен побесняла, че се зарекла никога повече да не позволява да бъде правена на глупачка. Нещо повече, това, което на нея й било причинено, тя самата го причинила на жената на Стефан.

Когато водещата на „На кафе“ се залюбила с настоящия си мъж, той бил женен и очаквал дъщеря. Това обаче не спряло Гала да го отмъкне за себе си, пише HotArena.net.

Стефан Николов затвърдил репутацията си на кръшкач, като изневерил и на тв водещата. Негови снимки с друга жена лъснаха неотдавна, а за да спаси достойнството си, Гала излъга, че тя е на фотосите, тъй като жената до него също беше русокоса.

В крайна сметка втората изневяра явно я е приела доста по-добре, тъй като не се раздели със Стефан. Двамата и до днес са заедно, но нямат брак, което поражда съмнения, че ще остареят един до друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар