Павел и Венци Венц си спретнаха тройка с Нора Недкова?

Павел и Венци Венц си спретнаха тройка с Нора Недкова?
Гласувайте за статията

Нора Недкова се оказа първа дружка с Павел и Венци Венц!

Летният сезон е в разгара си и родните звезди не спират да купонясват. Павел и Венци Венц не правят изключение, а Нора Недкова не им отстъпва по нищо.

Нора Недкова, Павел и Венци Венц

Павел и Венци Венц купонясват с Нора Недкова

Само преди дни тримата са завихрили страшен купон в нощен клуб в Несебър. Рапърите случайно засекли плеймейтката там и използвали възможността да я поканят на масата си.

Мълвата гласи, че тримата са си тръгнали заедно, но не се знае къде са отишли. Злите езици веднага заприказваха, че са си спретнали тройка в хотела, но това не може да бъде потвърдено със сигурност.

Нора Недкова може да е от Варна, но постоянно разпуска по южното Черноморие. Преди около месец и половина за нея излезе информация, че се е свалила с Ицо 100-те манекенки в дискотека в Слънчев бряг.

Щом е била с Христо Сираков, ако е вярно, разбира се, нищо не й пречи да си легне и с млади момчета като Павел и Венци Венц. Все пак и двамата вече са свободни и отворени за нови любовни подвизи.

Павел Николов се раздели най-накрая окончателно с Михаела Филева, на която сложи многократно рога. Венцислав Чанов пък развали цял годеж, след като бе хванат в изневяра.

Откакто стана Мис Плеймейт, Нора Недкова изглежда неудържима. Тя не спира да купонясва и да забърсва всеки срещнат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар