Емилия: Невъзможно е да задържа Жорж с дете!

Емилия: Невъзможно е да задържа Жорж с дете!
Гласувайте за статията

Емилия смята за пълна глупост прийомите на много жени, които задържат мъжете си чрез бременност!

Поп-фолк певицата Емилия има две деца и няма намерение в скоро време да увеличава тази бройка. Тя се омъжи за Жорж Башур, но не смята, че е задължително да му роди и на него наследник.

Емилия

Емилия като булка

Двамата са много влюбени, но това не значи, че на всяка цена трябва да скрепят любовта си с дете. Все пак са вече на възраст, в която по-трудно се стига до подобно нещо.

Еми има доста по-различен поглед по отношение на тази ситуация. За нея няма ли любов в една връзка, нищо не може да я спаси.

„Винаги ми е било странно как някои жени искат да задържат мъжа си с дете. Няма как да стане това. Той спрял ли е да те обича, нищо не може да го накара да остане с теб. Едно дете може само да забави неизбежното.“ – споделя певицата.

Става ясно, че тя няма да зачене от Жорж Башур, само и само да го „върже“ до живот. Тези прийоми са й чужди и затова ще се постарае просто да го направи щастлив с огромната любов, която изпитва към него.

Емилия роди на два пъти от Коко Динев, но нито веднъж това не е бил метод да го остави в леглото си, твърди тя. Просто е искала тези деца заради самата себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар