Слави Трифонов размаза Магърдич Халваджиян!

Слави Трифонов размаза Магърдич Халваджиян!
4 (80%) 1 vote

Слави Трифонов спечели много важна битка срещу Маги Халваджиян!

Борбата за рейтинг между Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян продължава вече много години. Двамата са сочени за основните продуценти в България и това наистина е така.

Слави Трифонов и Маги Халваджиян

Слави Трифонов надделя над Маги Халваджиян през пролетта

Арменецът често слагаше Дългия в малкия си джоб, но нещата са придобили рязък обрат. Оказва се, че през пролетта шоуменът е размазал по рейтинг конкурента си, научи Kliuki.bg.

Справка за най-гледаните програми от Нова година до лятото показва, че „Шоуто на Слави“ заема 15-то място, а „Като две капки вода“ е едва на 30-то. Нещо повече, специалното издание на „Шоуто на Слави“ на 3 март е на 3-то място, което е голям успех за продуцента му.

Всичко това показва, че шоуто на Дългия е живо и ще продължи своето излъчване. Постоянно има слухове за свалянето му, но очевидно то няма да бъде сега.

Слави Трифонов беше изгубил доста от зрителите си, но влизането му в политиката явно ги е върнало пред малкия екран в 22:30 ч. всеки делник. Именно на това би трябвало да се дължи увеличената му гледаемост.

Както е известно, Слави се готви за поемане на властта в България. Той сформира своя партия и от месеци провежда кастинги за политици.

Маги Халваджиян все още залага само на забавленията, но очевидно това не е достатъчно да победи гологлавия шоумен. Ще трябва да измисли нещо друго за целта.

Прави впечатление обаче, че Иван и Андрей побеждават и двамата. Тяхното „Папараци“ е на 9-то място, което е прекрасен успех за тях.

Венета Райкова

Венета Райкова се радва на тази класация

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар