Вижте коя супер известна дама днес има рожден ден

Вижте коя супер известна дама днес има рожден ден
Гласувайте за статията

Вижте коя супер известна дама днес има рожден ден, наскоро булка, а сега и благородник по титла – става дума за Меган Маркъл.

Днес тя навършва 37 години и както си спомняме е малко по-голяма от Хари, макар че в действителност изглежда добре и годините трудно могат да й бъдат дадени. Знаем, че е била актриса до преди брака с принца, но също както е писано, добавяме и че Меган също произхожда от доста обикновено семейство.

Тя е споделяла, че знае как е започнала и с какви усилия и работа е изградила кариерата си, макар че днес живее мечтата си и е истинска принцеса, женена за принц. Маган е доста земен човек, една от причините именно, огромна част от населението на Острова и не само там да я харесват токова много е точно, нейната естествена усмивка и непринуденост. Те с Хари са двойката, която често нарушава каноните и етикета, но пак ги обичат.

А днес влюбените няма да са сами, защото ще прекарат рожден ден под звуците на Менделсон, кумуват на най-близкия приятел на Принц Хари. А може би след това ще си отделят времето един за друг, коментират и от „Ева“. Добавяме, че миналата година, двойката празнува на почивка в Африка, а след една година само са официално женени, дали догодина няма да имат и наследник, се питаме ние!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар