Соня Васи спира с мъжете, ще прави от дъщеря си новата Шарапова!

Соня Васи спира с мъжете, ще прави от дъщеря си новата Шарапова!
Гласувайте за статията

Соня Васи вече е изцяло съсредоточена върху щерка си!

Сексбомбата Соня Васи остана отново без мъж до себе си. Тя пак мина към необвързаните след раздяла с Тодор Бандев, който беше треньор по тенис на дъщеря й.

Соня Васи

На Соня Васи й писна от мъжете

Съвсем разбираемо е, че щерка й ще трябва да си търси нов треньор. Тя има голям потенциал и певицата има огромни надежди за нея.

„Искам да я превърна в новата Шарапова. Има талант за това.“, категорична е Васи. За целта красавицата инвестира всичките си средства, за да изстреля момичето на всички възможни турнири.

Девойката има спортно наследство от своите родители. Соня е бивша гимнастичка, а бащата на момичето – Брейди Андерсън, е известен бейзболист.

С него дизайнерката е разделена от много години. Тя така и не успя да намери мъж, с когото да изкара дълго време.

Соня Васи сама е прекратила връзката си с Тодор, но не споменава защо. Предполага се, че той й е изневерил, което я е вбесило.

„За съжаление, той е поредното ми разочарование. Не знам как стоят нещата в бъдеще, но засега съм си обещала, че спирам да се занимавам с всякакви мъже.“, казва Васи, цитирана от „България Днес“.

И допълва: „Дори и да се появи някой на хоризонта, няма да се хваля с това, защото само привличам завистта. Цял живот си патя от това.“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар