Агилера в най-любимата й роля

Агилера в най-любимата й роля
Гласувайте за статията

Певицата Кристина Агилера в най-любимата й роля сподели коя е най-любимата й роля и какво я е променило напълно в последните години.

Познаваме Кристина от доста време на поп сцената, гласовита и популярна изпълнителка премина през различни етапи, експериментира стилове, албуми, получи високата оценка на критика и обичта на феновете си.

Днес вече на 37 години, певицата, която от доста ранна възраст пее, е щастлива семейна жена и има две деца. Самата певица споделя пред медиите, че най-щастлива е в ролята на майка.

Както пишат и в изданието „Ева“да бъде грижовна майка, която знае, че може да осигури спокойствие и комфорт на децата си е приоритет основен на този етап за известната дама. Ролята на майка е в пъти по-важна от слава или хитове, кариера, признава русата певица.

Тя е щастлива с двете си деца Самър на 3 г и Макс вече на 10 г. Затова зарадва и феновете си с чудесна семейна фото сесия наскоро пред списание – Harper’s Bazar. И ние от изданието за новини „Клюки.Бг“ пожелаваме още много щастливи моменти у дома, и много хитове, макар както Кристина признава вече кариерата й да не е нейн приоритет, ние очакваме още добри проекти от талантливата музикална звезда.

Да бъде майка любима роля за Кристина Агилера

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар