Храната основа за дълготраен брак

Храната основа за дълготраен брак
Гласувайте за статията

Храната основа за дълготраен брак, дали е възможно, според една популярна в светските среди двойка е напълно реално.

Става дума за Хелън Мирън и Тейлър Хакфорд, двамата са заедно от настина доста време, сега актрисата е вече на 73, далече от шума и скандала, тя се радва на спокоен и хармоничен живот.

Не рядко попитана как успява да премине през клюки и битовизми и да бъде все до мъжа си, защото те са пример за добър семеен съюз, Хелън е признавала, че с нейния любим мъж са далеч от романтика и сантименталности.

Не обичали обясненията в любов и романтичните празници, както се цитира и в „Ева“, запознали са се отдавна на маса с хубава храна и много водка. И така храната според тях е в основата на много голяма част от семейната хармония.  

Според Хелън хубавото ядене събира близките, предполага уют, споделяне и със сигурност е важно за един топъл домашен интериор. Много често и сред обикновените хора, сме чували че масата сплотява и една двойка трябва да намери време да вечеря заедно, защото това ще ги направи по-близки. Явно поне в едно семейство това е реалната рецепта за успешен съюз – Хелън Мирън и половинката й го казват, а и ни го доказват с времето заедно. Желаем им много още хубави дни заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар